(づ ̄ ³ ̄)づ

om nom nom

En ovanlig måndag

Kategori: Allmänt

Känner mig inte riktigt ok just nu, är trött och bölig och whatever.
Har åtminstone fått bocka av två inlämningar. Naturkunskapen och internationella bakverk, check!
Tröstäter vindruvor som om jag behövde det, vet inte riktigt vad jag håller på med!

Mutter osv

Kategori: Allmänt

Fan vad alla ska ha trevligt idag när jag sitter inomhus med läxor och skit som ska göras. Jag kanske också vill ha grillad mat!
Jag måste packa till utlandsresan och packa kartonger till flytten också. Den som jag inte ens kommer vara med på, antar att det är min del av jobbet, för sen kommer Sambo få klara sig själv med lite hjälp från våra mammor. Skönt för mig att slippa alla trappor upp till nya hemmet med en kartong proppad med böcker.. ;D hähä

För allas entertainment, här kommer en bild jag precis ritade till naturkunskapen.
En ond cirkel när det överfiskas torsk i norden:

Lista

Kategori: Allmänt

Filmer på svenska jag måste se:
Vi.
En relation som går åt helvete.


Känn ingen sorg.
En film baserad på Guden Håkan Hellströms låttexter.


Callgirl.
Unga tjejer hamnar på fel sida av stockholm och säljer sina kroppar.

Dagens mojs

Kategori: Personligt

Mitt liv känns bra idag. Jag avslutade projektrapporten (och är helnöjd), gjorde ett omprov i samhällskunskap (och är HELNÖJD) och jag fick veta att det är 100% säkert att vi ska åka till Frankrike nu! På onsdag nästa vecka blir det, och jag känner just nu lite att allt jag har att göra innan dess inte kommer bli klart. Men jag ska såklart försöka.
Taggar!

Min dag och uppfattning

Kategori: Ojdå

-Fuck the police. Fick brev hem igår om att polisen inte kommer leta efter min stulna cykel för "det är uppenbart att fallet inte går att lösa". Bara för att jag inte vet serienummret eller vafan dom ville ha. :( Pittar.
Mötte upp min mor för jag skulle titta på en lägenhet med henne och min syster, vi väntade på hyresvärden. Efter typ en timmes stående dog jag när hon märkte att det inte var idag hon skulle kolla på lägenheten. Längtade efter en stol, jag har liksom inte suttit någonting idag!
Sen skulle jag hämta ett paket på postkontoret och tog inte med mitt leg för att, ja, jag brukar inte behöva visa det eftersom jag är typ stammis där.... Stod i kön och var halvt irriterad på tidsslösningen redan, så när det väl var min tur så gick min trofaste ica-post-kvinna och en annan okänd-ica-post-kvinna och bad om leg. Alltid min tur!
Så jag gick hem för att hämta min förbannade ID. En yngre kille, typ 13-14, kom cyklandes på något som såg ut att vara min stulna cykel..
Men det kan vara en inbillning, för nu när jag ser en röd cykel så tror jag omedelbart att den är min, så.. Ah. Opålitligt sinne.

Men nu är jag lite gladare iallafall, för jag har nya skor och smörgåspålägg!

Bra jobbat

Kategori: Ojdå

Har tänkt helt fel angående fördjupningen om Ikea. Yay.
Har "vuxit ur" ett par shorts som förra året satt lagom löst. De sitter alltså tightare nu. Yay.
:(

Nananaa ~

Kategori: Allmänt

Jag en ärlig paus från skolans avföring för att packa kartonger.
Har dock fortfarande inte riktigt förstått att när jag kommer hem från historieresan så har jag ett helt nytt hem med en stor säng och ett snyggt köksbord (och sen hoppas jag med hela min sanity att det inte står en röd skinnsoffa i vardagsrummet när jag kommer hem). Min vision börjar ta form, liksom.

Vive la France - IGEN

Kategori: Allmänt

Min historieklass + några fler klasser från andra Praktiska-skolor ska åka till Frankrike nu i slutet av maj och vara där i fem dagar och komma hem lagom till studentjäveln. Känner på mig att den här gången kommer bli mycket roligare än förra resan jag gjorde dit!
Visserligen hade den varit mycket mycket värre om jag inte hade med min lilla klass (♥), men det var så mycket man kunde gjort bättre, och detta medlade jag i min Parisrapport som jag skickade till min mentors mail. Hehe.
Nu åker jag iallafall med min historiegrupp, inte alla följer med (Elin t.ex :( ) men jag kan hursomhelst prata med några av dom som faktiskt gör det. Jag är inte lika blyg som jag var för 3-4 år sen, som tur är.
Vi ska först flyga till Paris, sen åka runt i buss och titta på stuff! Det låter väl väldigt spännande? Oh ja. Men tror vi ska bussa till Belgien eller nåt under resan för att titta på ännu mer stuff..? Bra koll jag har..
Hoppas det blir fint väder så man kan gå i så lite kläder som möjligt. :D

Tjafs

Kategori: Allmänt

Man känner sig bra gammal när dagens 15-åringar är födda 1998.
Tur att jag är född i december så jag inte känner mig lika gammal som resten av 91:orna. ;D

Dudiluu~

Kategori: Allmänt

Skrev ett blogginlägg igår och glömde publicera det, det sparades inte som ett utkast och sen blev det avbrott på sidan, etc. Irriterande!

Skitsammaa, jag har andra saker att tänka på. T.ex att min cykel blev stulen i början av förra veckan och jag saknar den. Eller att jag fortfarande har miljoner grejer i skolarbete att göra klart innan studenten!
Det är t.o.m mer än vad jag trodde för en vecka sen. Hade helt och hållet glömt bort (möjligtvis förträngt) Internationella bakverk-kursen tills en klasskamrat nämnde den idag.
Och ändå sitter jag och nätshoppar som om jag hade tid och pengar för det!
 
 

was ist das ich nicht einmal

Kategori: Ojdå

Ah, okej. Nu börjar min student närma sig och jag har miljoner stuff att göra klart innan sista inlämningsdagen. Och vad gör jag? Jag bloggar om att jag inte gör något :D
Och i slutat av april kanske jag ska åka med min historie-klass till La France (haha) och åka runt där i en buss för att titta på lite grejer från WW2 i 3-4 dagar. Grejen är den att jag ska flytta 1:a juni.
Vi kanske får flytta tidigare, och det vore så bra om jag faktiskt ska åka utomlands där. För Frankrike vill man inte missa! Jag kanske gillar det denna gång mer än vad jag gjorde i mars.

Och nu är det såhär. Min sommar är nästan helt sabbad, ödelagd, kaputt. För min vän som jag skulle tågluffa med bestämde sig för att vara klok istället för att vara dum, och jobba.
Alltså, sure att jag är glad för hennes skull att hon fått jobb och så, men jag såg fram emot det så himla mycket och jag har ingen annan kompis som har pengar ens till en liten resa eller festival.. :(
Får väl stanna hemma i Strängnäs och glo på samma människor som alltid och dö. Jag blir på sånt dåligt humör, helt nedstämd och tråkig när jag tänker på allt som pågår just nu, arghh.