(づ ̄ ³ ̄)づ

om nom nom

Min sambo i ett nötskal

Kategori: Allmänt

Han sjunger "Fuck fuuck fuckity fuck-fuck! FUCK FUUCK FUCKITY FUCK-FUCK. Fuck fuck fuckity fuck-fuck, fock foock fooock!" och sen suger snor från näsan.
So damn sexy.

Superpepp!

Kategori: Kärleksmos

Ja, jag var på sjukt dåligt humör häromdagen då jag skrev om Länstrafikens dåliga val, osv. Idag har jag lite bättre nyheter. :)
Jag och min sambo har blivit med lägenhet! En aaaalldeles egen och rymlig 2:a med balkong och utsikt mot Mälaren, den har dessutom två stycken sjukt rymliga walk-in closets (!!!) som man kan förvara all sin skit - eller kläder som jag kallar det. Är så bajsigt glad att vi äntligen ska få gå omkring och kunna gå med armarna utsträckta och inte längre råka ha ner saker från hyllor! Jag har visioner om hur mitt hem kommer att se ut:
I köket kommer vi ha ett barbord, en liten hylla på väggen med en snygg tavla och växt. Mina snygga foton på Angelica ska sitta på kylskåpet. ;D Vardagsrummet ska vara fritt från skinnsoffor. Dessutom får vi ju plats med en riktig säng eftersom vi får ett sovrum, nu slipper vi våran 90-säng! :D
Och det är bara en av grejerna jag taggar just nu, jag har en hel hög med prylar:
Denna vecka ska jag ansöka lite högskolor som har Bibliotikarieutbildningar och sånt. Jag är halvnervös för mina betyg och så, menmen.. Måste ju testa och se om jag kommer in åtminstone.
På söndag (24:e mars) drar jag söderut med min kära bagarklass + mentor. Inte mot ett varmt land då, utan Frankrikes huvudstad Paris. Där ska vi besöka konditorier och åka upp i Eiffeltornet. Vi kommer inte hem förrän onsdagen 27:e. :) Dagen efter vi kommit hem har vi mösspåtagning på skolan, sen på fredagen börjar påsklovet.
Efter lovet lär jag stressa ihjäl mig för att göra klart alla yrkesrelaterade kurser, men det är värt det, för just nu är det bara 81 dagar kvar tills jag äntligen tar studenten.. :')

Lite klagomål från en irriterad tjej

Kategori: Allmänt

Ah okej. Jag har tyckt att Länstrafiken varit idioter sen dom tog bort möjligheten att betala kontant på bussen.
Ganska nyligen tog dom också bort möjligheten att kunna betala sms-biljetter med mobilpengarna.
Men, lilla LT, hur fan tänker ni nu?
Såhär är dealen va: Har man inte pengar på sitt kontokort eller inte har ett kontokort överhuvudtaget, då kper man givetvis en sms-biljett. Men vänta, vad är detta? Måste jag skriva in mitt kortnummer i appen för att kunna köpa en biljett? Känns det verkligen pålitligt? Man har alltid haft möjligheten att köpa sms-biljett med mobilpengarna om man inte har pengar på kortet. Om man är typ 12 år och inte har ett kontokort, vad gör man då? Bli avsparkad från bussen?
Och sen har ni inte ett nummer man ska skicka efter sms-biljett till, nejnej, man måste ladda ner en fucking app. Tänk om man inte har en modern mobil.
Och WyWallet? Allt som har med mobilen ska kopplas till det.
Det kändes mysko i början, lite lurigt, men sen när ingenting riktigt fungerade så skaffade jag det och vet ni vad? Man måste ta pengar från sitt bankkonto och "fylla på" sitt WyWallet-konto för att kunna betala saker med mobilen.
Det kanske är en bra idé, man kan klicka på olika knappar för att köpa t.ex. sms-biljetter till bussen.
Nu tror ni att man ska kunna köpa bussbiljett till en LT-buss därifrån. Nope. Man ska nämligen skriva in ett nummer till tjänsten man vill ha en biljett/tjänst ifrån, och eftersom LT inte har något så går inte det.
Annars är det ju positivt att man slipper skriva in sitt jävla kortnummer som man från början inte ens har pengar på.
Fuuuuck you, LT. Skaffa ett nummer och/eller samarbeta med WyWallet istället för att vara såna cunts. Var lite kloka för en gångs skull.

SL kommer också ta bort sina remsor, det kanske inte är så roligt heller om man tänker på besökare från andra län som inte hälsar på så ofta.

Det håller aldrig

Kategori: Allmänt

Alltid kommer det idéer som verkar bra och enkla att utföra. Men noes.
Jag har tänkt bli vegetarian 2 gånger de senaste 1,5 åren. Jag har ju slutat äta kött och sen hållit mig ifrån det i 3-5 månader och sen tyckt att jag likagärna kan börja igen för jag går ändå bara och tänker på hur gott det skulle vara med en saftig köttbit, potatis och tsastiki!

Träna är något jag tänk göra regelbundet sen 2008. Det har gått sisådär.. Jag har haft perioder då jag satt igång "på riktigt" och tränat hårt och regelbundet (och faktiskt fått resultat) i typ 6 månader och sen belönat mig själv med en slackerdag, sen en till och en till och sen inte orkat gå till gymmet!
:( Patetiskt.

Samtidigt som jag tänk sätta igång med gymandet har jag försökt bli av med godis och annat onyttigt för att kunna känna mig bra och inte ha ett beroende (ja, jag är smått sockerberoende, väntar mig snart en våg av diabetessymptom).
Det blir alltid en sån där början: "Omg, jag har gått upp i vikt! Och har ont i huvudet varje dag! Och kan inte hålla mig borta från godis EVER! This needs to stop."
Frukt och tuggummin blir en rehabliteringsmetod och jag kollar på godiset ovanför köksskåpen som om det vore bajs. Efter 5 dagar (jag börjar självklart alltid på en måndag..):
1. känner jag att jag varit så duktig att jag förtjänar en påse chips på lördagen, om jag inte äter upp hela påsen själv.
2. Kan äta något onyttigt eftersom jag praktiskt taget svultit hela veckan och det inte skulle göra någon skillnad om jag åt någonting nu för jag kan kontrollera det här nu.

Nu har jag börjat en nyttighetsperiod igen hursomhelst, och jag ska absolut försöka mitt allra bästa för att hålla det! Sommaren 2010 och hösten 2011 var jag äckligt bra på att hålla mig ifrån godis och chips och tränade som en häst, i swear!
Så ska jag bli nu, fast längre den här gången. Om det går åt skogen låter jag mig inte tatuera mig, okej? Yes.

Beach 2013.