(づ ̄ ³ ̄)づ

om nom nom

Ackackack

Kategori: Allmänt

Beslutsångest över vilken tid jag ska tvätta: Lördag 12-17 eller Söndag 07-12.
The problem is, jag planerar att leka med
Jag har beslutsångest över tvättider! Det är riktigt illa alltså, jag måste välja mellan lördag kl 12-17 och söndag 07-12! Jag har planer i helgen, ska leka med min lilla vän Laura, och vi kommer antagligen vara på lördagen hemma hos henne. Om jag tvättar på dagen då till klockan 17 så kommer jag inte kunna komma hem till henne förmodligen, då helger har väldigt ont om bussar.
Men vem går upp klockan halv sju på en söndag för att tvätta? Jag tror inte ens att det är möjligt för en människa som mig, jag skulle bara somna om efter jag startat första maskinen och inte vakna förrän tvättpasset tagit slut.
Vad gör man i en situation som denna?! Alla andra tider är ju tagna.


Och en sak som stör mig lite:
Jag har äntligen fått möjlighet att skaffa mig Spotify Unlimited, wuhu! MEN - Eftersom det är sån kass mottagning till mitt mobila cp-bredband så stannar musiken lite för ofta. Det stör nog inte bara mig, utan mina grannar också. Jag kanske har lite högre musik när jag är hemma en dag än vad jag brukar ha när jag jobbat/varit i skolan hela dagen, för då sover ju ingen, eller hur? Då får man ha det! Och om det är hög volym och musiken stannar med oregelbundna mellanrum så är det ganska jobbigt för örat.
Det jag skulle kunna göra är att uppgradera ännu en gång till Spotify Premium, då får jag lyssna på all musik jag vill hur mycket jag vill OFFLINE. Alltså, utan att vara uppkopplad till internet = inget hackande i de våldsamma låtarna jag gillar. Dock kostar det 99 kr/månaden, och det har jag inte råd med. Pisssssssssss!

Derp.

Kategori: Allmänt

Jag sitter och dricker Oboy, men det är inte det jag ville skriva om.
Igår fick jag cashelicash, och det betyder att jag ännu en gång kan slösa bort dem på det jag först tror ska bli julklappar till min loved ones, men sen hamnar i min egna inredning/byrå. Heh. Jag vill absolut inte handla julklappar iår egentligen, all min julklappsfantasi gick åt förra året tydligen.. Har hittat en grej till min BF (coolt att jag skriver så amerikanskt!) och förhoppningsvis hinna färdigt med den andra prylen, somjagintekanberättanågotomifallhanläserminblogg, innan vi ses. Har bara kommit på grejer till honom, inte till de andra. Och det är faktiskt pojkvänner det brukar vara svårt att hitta presenter till! Hur märkligt är inte det?

Coopelicious

Kategori: Ojdå

Nu när min handledare Johanna har lämnat Coop i Strängnäs för Coop i Eskilstuna betyder det att jag kommer få göra mer saker än vad jag brukar få. Tänk vilken skillnad det blir av en sån grej, ehehehe. T.ex idag fick jag göra två tårtor som en kvinna hade beställt, dock vart de inte riktigt så fina som jag ville, men jag blev iallafall nöjd.
Och tack vare att jag måste gå upp halv 6 så kan jag sova på nätterna igen!
Dock var det lite pissigt att somna under ett avsnitt av Bones när klockan bara var typ fem.

Sömnlös i Strängnäs

Kategori: Allmänt

FUnny, eh? I know.
Jag har nog inte kunnat sova ordentligt sen förra onsdagen, om jag inte minns fel.
Sart ska jag dra mig mot bussen till Södertälje centrum, eftersom det är måndag idag = gympa. Vi ska vara på Sydpoolen idag och gymma tydligen. Jag har träningsvärk i magen sen lördagens magträning - med andra ord kommer jag dö lite om jag anstränger den. Hehehehehehhe.
Pontus: Ni ska få gymma rätt rejält, det vet du va?
Jag: Och?
Pontus: Kommer du klara av det?
Jag: Ja, jag brukar gymma.
Pontus: Det syns inte. :)
WELL THANK YOU.

Jag ska lämna in en ledighetsansökan idag, så jag kan sluta skolan lite tidigare i jul. ♥

Den upprörd crostinin och hans vän frusna russinlimpan

Kategori: Ansiktsmat

Jag trodde att det skulle bli en helt vanlig dag på praktiken, men icke. Vad är oddsen på att jag hittar två ansikten i ätbara saker på samma dag?


Bilderna togs 27:e oktober 2011 av mig.

Mums. Eller inte.

Kategori: Allmänt

Måste berätta att jag är en hemsk människa: jag gillar att pilla bort sårskorpor!
Hade tre underbart små finnar på hakan (som jag tyckte var väldigt stora at that time) för typ två och en halv veckor sedan, vad jag inte tänker på är att om man klämmer dem så blir det sårskorpor - som jag inte kan låta bli att pilla bort, såklart.
Och idag upptäckte jag att det inte är någon sårskorpa kvar, utan tre synliga ärr. Mums!
Det är nog det jag hatar mest med mig själv, hur ska jag nu kunna visa mig offentligt? Eller värst av allt: HUR SKA JAG VÅGA VISA MIG PÅ MIN POJKVÄN SEN. Jag har hört talas om att man kan sola bort ärr, men jag känner att just nu är det hopplös. Han kommer om 38 dagar!!
Läste precis i ett forum, där sa dom något om sallad och kemisk peeling, men också att man kan skrubba. Jag har ju en scrub/peeling-grej. It better work, or i'm gonna have to kill myself.

BLARGH

Kategori: Allmänt

Ja, vi nämligen ha praktik 3 dagar i veckan nu, som om det inte var jobbigt nog med två. Min mentor är lite ond.

Tröttmössa & kär

Kategori: Kärleksmos

Inatt sov jag inte mycket alls, nu när jag tänker efter. Märkte av redan efter lunchen att jag var trött, för jag skrattade rätt mycket åt allting. Har gäspat en hel del nu på kvällen, tror faktiskt att jag ska somna tidigt idag.
Minns också att jag drömde om min pojkvän, att han sov bredvid mig, det var mysigt. Jag längtar väldigt mycket till jullovet, då kan han sova bredvid mig på riktigt.

Dörty

Kategori: Allmänt

Kanske skulle ta och plugga inför PR&FT-provet som jag har imorgon. Om jag har tur kanske jag somnar!
Innan jag tar tag i det så måste jag berätta att ända sedan jag flyttade hemifrån har jag varit extremt lat i att städa här hemma. JORÅ! Jag, städfreaket, har helt enkelt tappat suget - precis som dammsugaren som också bor här. Den vill absolut inte suga på mattor, det skulle visserligen inte jag heller vilja, men det var ju därför man uppfann dammsugare! u-u
FYFAN vad jag har tappat suget.
PS, jag är dock sugen på att skaffa mig en liten iller som husdjur!

Tvätt ♥ 365

Kategori: Ojdå

Jag hade bokat tvättpass 12-17 denna härliga lördag. En av mina grannar som tydligen hade passet innan mig hade startat en ny maskin strax innan jag snubblade ner för trappan och skulle börja.
Visste inte riktigt hur denna granne tänkte, men jag fick iallafall ryck och ringde min mamma om råd. Hon sa att jag skulle konfrontera denne, men jag bestämde mig för att göra det tyst - så jag skrev en lapp:

Kära granne,
Mitt tvättpass började faktiskt 12:00.
Mvh grannen

Det var ju en mogen lapp, eller? Vågade inte skriva något annat, hahah.
Tömde maskinerna och ställde ut hans tvättunna i korridoren med lappen, fyllde maskinerna med min egna tvätt och gick upp till min lägenhet. MEN SEN, fick jag värsta ångesten. Jag sprang ner och trippelkontrollerade att jag verkligen hade bokat tvättpasset idag. Jag är en noob när det gäller sånt här, så jag kunde lika gärna gjort fel vid bokningen, men jag tror faktiskt att jag hade bokat rätt.
Sitter och skakar av rädsla nu och vågar inte gå ner igen, jag tror nämligen att grannen under mig är han som tvättade innan, haha. Jag kan inte sluta tänka på att jag gjort en ond sak och att han kommer öppna dörren när jag trippar förbi och skrika på mig!
Lol på mig.

Och för att förklara resten av den mystiska bloggtiteln:
Jag och min käresta har varit tillsammans i ett år idag ♥ Dock är han i England, så jag firar det ensam - i tvättstugan.




EDIT:
Fick tillbaka en lapp!
FÖRLÅT Kära Granne
Tog fel på dag.
MVH GRANNEN
Ahahahaha!

Le önskelista

Kategori: Allmänt

När jag var liten älskade jag att kolla i tidningar efter saker jag kunde önska mig i julklapp. Nu orkar jag inte göra så, men gör ändå en lista över saker som jag kan tänka mig bli ägare till innan årskiftet..

◊ Mikrovågsugn
◊ Hårfön
◊ Vattenkokare
◊ Virusskydd
◊ Kärlek (Fast det vet jag att jag kommer fååå, hihiii)
◊ En snygg hattjävel
◊ Supermysig stickad kofta
◊ Film till mina analoga kameror
◊ Snygga kuddfodral
◊ Snö

Och lite för intresseklubben: Jag är köttsugen. That's right, jag är hungrig på kött. Jag måste vara den sämsta vegetarianen - dock den bästa tillfälliga vegetarianen.