(づ ̄ ³ ̄)づ

om nom nom

Bones S08E04

Kategori: Personligt

Det påminde en gnutta om Parken Zoo's behandling av djur.
En tiger kommer till ett nytt hem men det slutar med att han avlivas.

I Bones var det en sibirisk tiger som smugglades in i Amerika till en privat djursamlare. Men tigern visade sig inte vara så tam som man kan tro att dom är.. Och därför sköt den här djursamlaren tigern och lät den ligga i skogen. Ska man samla på vilda djur i små burar och sen bli förvånad över att dom beter sig vilt och galet?
Booth och Brennan hittar tigern halvt uppäten av asätare och Brennan börjar gråta och skrika. Det var så rörande att jag också ville skrika, gråta och sparka på gubben som sköt!

Parken Zoo avlivade en vit tiger pga "platsbrist" och la den sen i en stor frys bland en bunt andra avlivade djur.
Deras dåliga ekonomi löser dom genom att skaffa in nya djur som lockar besökare, och när de nya djuren kommer så finns det ingen plats för dom gamla! Tack, Kalla Fakta, för att ni hjälpte Sverige att inse hur dumma i huvudet folk kan vara.

Jag har inte mycket pengar men pga detta har jag bestämt mig för att skänka en liten men betydlig summa till en djurfond. Ska bara hitta en bra och pålitlig.
WWF har ju den här "Katt hjälper katt" nu, så jag skulle kunna göra Korven till kattfadder.

 

Also, ta en titt på mina auktioner!

Kategori: Allmänt

Idioti

Kategori: Personligt

So here's a story..

En torsdagskväll när x hade gått och lagt sig kunde hon inte somna.
Typ kvart i elva började x känna att hon höll på att få UVI och blandade genast ihop en sur brygd bestående av en massa citronjuice och en gnutta vatten, eftersom hon hört att detta skulle hjälpa.
Vid midnatt blev det värre. X försökte fortfarande somna i sin sambos famn, men smärtan gjorde det omöjligt..
Hon såg inget hopp i situationen och x hade så ont att hon började gråta.
Citrondrycken blev x överlevnadspepp när hon satte sig vid datorn och spelade Bubble Witch Saga till klockan 05:06, då Mr Sambo vaknade. X gjorde försöket att somna igen och lyckades.
När hon vaknade på morgonen var smärtan borta och allt var frid och fröjd. Hon väntade drygt ett dygn på återfall, inget hände men hon ringde trots det 1177 för rådgivning. Sjuksköterskan sa att det kunde vara njursten och att x borde ringa samma nummer om hon fick akut uvi igen under helgen.
Det visade sig att den skulle återkomma söndag morgon, riktigt akut igen. X ringde till 1177 och fick höra att det nog inte var någonting och att hon borde stanna hemma och dricka sura drycker som vanligt, inget besök hos sjuksköterska behövdes!
Hon gick mot Ica för att inhandla mer citronjuice och tranbärsdryck. När x kom hem igen gick hon för att kissa, i kisset kom det BLOD och det skrämde henne till att ringa vårdcentralen och boka tid snabbt.
På vårdcentralen fick hon höra samma saker som hon hört varje gång hon varit där för uvi. Men x berättade för sjuksköterskan att hon tycker det känns konstigt att hon får höra samma saker varje gång, när hon haft uvi typ 4-5 gånger sen augusti, är det inget fel? Men sköterskan upprepade att det är "säsong" för sånt nu och skickade iväg henne till apoteket.

Jag är trött på den här skiten.

Sömnlöst, hopplöst

Kategori: Allmänt

Något fel är det. Jag ska tydligen inte få sova i natt!
Det finns alltså en chans att jag missar mässan i Älvsjö (Mitt Kök), samt fikan med min gamla mentor imorgon.

Jävla piss.