(づ ̄ ³ ̄)づ

om nom nom

Mässa & Mjölk

Kategori: Allmänt

Spenderade dagen i Älvsjö, på GastroNord-mässan med hela klassen.
Poängen vi gav våran nya mentor för att vi skulle få åka dit var att vi skulle samla information om allt som fanns där som hade något att göra med vårat yrkesval. Synd att alla tidningar och papper inte fick plats i påsarna efter vi tagit en massa godis och pennor..
Det var en trevlig farbror från Kronägg som vi pratade med en stund, han var nog roligast på hela mässan. Han berättade att ju fler ägg en höna ger desto större blir dom. Äckligt.
Vi kom i alla fall så bra överens allihopa att han gav oss små dunkar med äggvita och äggula att ta hem! Jag blev glad som en gädda.
En kvinna från Arla gav oss mjölk med 30% mer protein i än vanlig mjölk - MED SMAK AV BLÅBÄR! Den ska tydligen vara bra för folk som tränar & vegetarianer, och jag tränar ju, heheh.. 
När jag kom hem och smakade av den så dog jag lite för den var så god. När den kommer ut i affärer om typ två veckor, då ska jag börja köpa den. ♥

Spara & tjäna

Kategori: Kärleksmos

Jag och min vän E har ju som sagt skakat hand på att tågluffa efter studenten 2013, och idag frågade jag henne om hon var oseriöst eller om hon verkligen ville och om vi SKA göra det. Och det är vi, vi SKA, så vi skakade hand på det igen.
Idag börjar mitt sparande på riktigt. Inget godisköpande, inget festande eller rökande (inte för att det hade blivit något sånt ändå), inget internetshoppande! Köpa billigare mat, äta hos mamma oftare, samt hitta en fucking jobb som ger mer än 120 kronor i veckan..
Jag har varit så sjukt taggad hela dagen! Hoppas det håller i tills vi drar ut också! AAHHHH!!

Nu ska jag sälja saker helatiden för att kunna spara ordentligt. Här är en blank och fin länk till mina Tradera-annonser:
Jag säljer allt jag kommer åt. Bl.a skor, kläder och smycken.

Nationellt & förvirring

Kategori: Allmänt

Jag hade ett surprise-test.. MUNTLIGA NATIONELLA I ENGELSKA, för att vara helt tydlig!
Alla förutom jag ville ha det överstökat, jag kände mig inte redo precis. Vår lärare hade tänkt välja ut 3 par som skulle diskutera "reality shows", och jag var inte en av dom så jag jublade - till en början. Han ångrade sig och tog 4 par istället och jag blev självklart vald.
Jag var sjukt nervös men ägde dock min pratpartner, heheh.. Fick VG, Woho!

När jag satt på tåget mot Strängnäs med E så kom vi överens om att tågluffa efter vi tagit studenten, muntligt avtal med handskakning och grejer. Så jag hoppas på att ingen av oss bailar, det vore lite trist.
Fem minuter efter jag klivit av tåget och kommit hem så märkte jag att mitt kylskåp var öppet! Det måste ha stått öppet sen elva igår kväll.. Herregud!

Brownies & Bingolotto

Kategori: Bakerier

Bakade en kladdkaksformad brownie till min och mammas bingolottokväll.
Den blev såklart alldeles för god, men det är okej att synda ibland. Vi åt upp hela på en timme ungefär, så på tisdag blir det fettdödande för min del.
Vi spelade bingolotto (obviously) och jag vann ingenting, men min mor vann en ny bingolott.
Jag vart lite sur för att det var jag som hade köpt lotten och därför var vinsten min.. Jag är en sån kass förlorare, haha.