(づ ̄ ³ ̄)づ

om nom nom

Typisk lördag

Kategori: Allmänt

Vaknade först 06:45 för att vi hade bokat tvättstugan. Upptäckte att vi var ett dygn för tidiga, då gick vi och la oss igen.
Vaknade 11-12, fanns ingen frukost så vi cyklade till affären. Det blev minibaguetter.
Spelade på varsin dator hela dagen, kollade lite på tv. Jag blev godissugen utan att kunna göra något åt det.
Lagade middag, åt den. Blev godissugen igen och surade åt det.
Sen hann Ica stänga och jag gick in i en depression.
Började baka en kladdkaka, var fel på mitt recept (vem har 3 dl socker och 1 dl mjöl i en smet?!) så jag la till mer smör och mer mjöl och mjölk.
Nu ser den ut som bajs. :) Kul dag.

Ica-incident

Kategori: Bakerier

Pieee

Kategori: Bakerier

Jag testade göra en äppelpaj utan recept igår, den blev bättre than expected.
Jag smörade pyttelite i en form, la i äppelbitar från 4 äpplen, strödde kanel och litelite farinsocker ovanpå och sen började jag med crusten.
300ml vetemjöl
150-200ml havregryn
ca 150g smör
1-2msk sirap
ca 1dl socker (frivilligt ofc)
Blanda ihop. Om det är för kletigt kan man ha i mer mjöl eller havregryn.
Det blev lite kolakakigt! Tyvärr har jag ingen bild, hade för bråttom att äta den.

Första kärleken

Kategori: Kärleksmos

Jag tycker att min första Kärlek hände så sent som 2010, då var jag nästan 19 och jag och Robin träffades för första gången.
Innan det hade jag hunnit ha två förhållanden som inte höll av olika anledningar men mestadels för att jag inte kände det jag borde ha känt. Jag tänkte liksom "jag älskar inte den här personen".

Sen finns det tillfälliga förälskelser. Det är väldigt ytligt men känns så innerligt och kan hända när som helst.
T.ex, man besöker en annan stad än den man bor i för ärenden eller för att träffa en vän, när den vackraste människan man sett kliver ut ur en butik man brukar gå in i själv. Gåshud, jag vill stalka personen en liten stund men måste vänta på min kompis. Så står man där och verkligen ber till en gud om en tjänst. Snälla snälla, gör så att människan sätter sig någonstans nära mig så jag kan titta mer på hen!
Men sånt går över. :)

Detta är bara intressant för den som vill veta hur jag hittade kärleken:
Robin hittade jag på en pinsam plats på nätet, bilddagboken. Han hade besökt min sida och jag kikade igenom hans bilder och texter, det var ingenting speciellt att se förutom en bild på honom (som jag nu har som bakgrundsbild i mobilen), och jag tyckte han såg bra ut. Jag kommenterade den. Vi fortsatte prata.
En månad senare fick jag se honom i cam för första gången, han höll då på att tejpa hela sitt huvud från haka till panna..
Vi träffades 3 gånger innan han äntligen kysste mig. Då blev vi tillsammans.
Jag var dökär!
Sen när vi hade varit tillsammans i 7 månader berättade han för mig att han hade kommit in på en skola i England som han hade sökt till innan vi blev tillsammans. Jag ville inte stoppa honom från att göra det han ville göra, så jag skickade honom till brittland.
Vi var fortfarande tillsammans, men jag var väldigt olycklig över att inte ha samma tillgångar till Robin som hans nya brittiska kompisar hade (dom kunde ju prata med honom face to face, krama honom osv). Vi sågs vid jul och sen skildes vi åt igen.
Ett halvår efter det, 1 år och några månader in i förhållandet, flyttade han hem till Sverige igen för att han hade insett att han kunde gå samma utbildning här och hade nog lite hemlängtan också.
Då kom han in på en skola i Huddinge och strax innan skolstarten flyttade han hem till mig. :>
I löv you ♥ 

Dum didum, dam

Kategori: Allmänt

Jag har sett Känn ingen sorg (äntligen) och den var alldeles splendid!
Jag var nära på att böla hela tiden för att den var så vacker och nice. :') En del grejer var lite småirriterande, men sånt får man leva med.. T.ex att Lenas läppar var lila som att hon frös och att det var mest "populära" låtar, nivet, såna som ALLA har hört så att alla som inte ens lyssnar på Håkan kan relatera och sjunga med etc. Andra "mindre poppis" och ASBRA låtar spelades bara in till halva introt, sen avbröts låten.. :(
Men sen kompletterades det med andra väldigt bra saker, så filmen får 4,8 av 5 varmkorvar som ni ser här nedanför.. Jag hade tråkigt.