(づ ̄ ³ ̄)づ

om nom nom

Syndiga matintag

Kategori: Personligt

Idag har jag fått i mig allt jag verkligen inte vill få i mig.
Tre smörgåsar, juice, en apelsin, té, ett digestivekex lite macaroner, lite prinsessbakelse, butterkaka, lite maräng..
Alltså: frukost + lunch och sen bara en massa skit som jag uppenbarligen inte kan motstå.
Hatar. Mitt. Liv.




Edit:
Glömde nougatmunken!

Bitchin'

Kategori: Allmänt

Idag hände det roligaste ever. Rektorn står och flinar sådär falskt mot mig och E när vi vandrar förbi och alla hälsar trevligt. Så fort rektorn tittar bort viskar E "bitch".
Ibland kan hon vara den roligaste människan på planeten, hahah! ♥

Bingolottokväll

Kategori: Allmänt

Alldeles nyss bestämde jag mig för att spela bingolotto ikväll.
En tjej på facebook skrev något om det, då ringde jag mamma och frågade om hon vill spela med mig, och "ja, det kan jag väl" var svaret jag fick. Tar det som ett ja.
Nu ska jag vinna en massa pengar. Peppa!

Böter

Kategori: Ojdå

Igår hände något som bara kan hända mig eller någon med sjukt kass karma. Jag, min kära vän & hennes pojkvän tog bussen från stan till en annan del av Eskilstuna, där dom bor, och jag köpte en ungdomsbiljett för att det är ingen busschaufför i den staden som vet vem jag är och därav inte vet hur gammal jag är! Så jag sparade 12 kronor på det och sa till min vän: "Det är så skönt att chaufförerna inte vet hur gammal jag är :)"
30 sekunder senare kliver två kontrollanter på bussen. Jag har faktiskt aldrig stött på en sådan förr och har därför trott att de var en myt. Kontrollanten kollade mina vänners biljetter och sist min, och jag sa att jag var 17 år och inte hade leg, då fick jag skriva namn och personnummer på en lapp.
Jag skrev slumpat namn och lite siffror och de tog en telefon och skulle kolla att det stämde. Min fina vän skrattade och hennes pojkvän skrattade och sen skrattade t.o.m jag, och jag fick böter och allt var så bisarrt!
Som tur var fick jag inte så mycket böter, och jag glömde bort den resten av kvällen och hade bara roligt med min sällskapsklump, sockerberusad och glad.
Klockan tio satt jag på bussen hem igen (med vuxenbiljett!) och tänkte att de två måste jag umgås med oftare. De får mig att må bättre, även fast jag gör bort mig på bussar.. ♥

Rövlappar, gummifötter och hamburgerier

Kategori: Allmänt

Åkte en sväng till Romme Alpin med skolan idag. Det var fint väder, snö i backarna och gratis käk.
Med andra ord så hade det inte kunnat bli bättre!
Dock spenderade jag mer tid inomhus i hamburgeriet än i backarna med, 2 fjärdedelar av min klass, A och E. Vi åt lunch och syndade med en påse lösviktsgodis som E hade köpt, damn you.
En till syndig sak vi gjorde var att fylla på våra läskmuggar två gånger! Ackackack..

Men härligt var det iallafall, att åka pulka och stjärtlapp för en gångs skull, i en riktig pulkabacke. Nästa vinter ska jag fan åka skridskor också!



Min naturligt vackra vän i pulkabacken.

Slavarbete

Kategori: Ojdå

Jag vill göra något åt den minilön jag får av Svensk Direktreklam. 106,37 kronor för 56 kg, som tar typ 5 timmar att dela ut? Fuck yeah!

Städelistäd

Kategori: Allmänt

Bestämde mig för att byta akvarievattnet idag. Efter det tänkte jag att nu när jag redan var Raisinfingers så kunde jag lika gärna diska all disk som jag har samlat på i någon vecka.
Och jag dammsög. Skurade golvet tre gånger och snärtade mattor på balkongen, samt gjorde rent badrumshandfatet.
Ich bin wirklich gut. Kommer bli svårt att få i sig mat nu när jag inte kommer våga använda tallrikar eller bestick för att det blir smutsigt igen. Jag får helt enkelt livnära mig på frukt.

Innan jag drar till gymmet så ska jag nog tvätta vardagsrumsfönstrena!