(づ ̄ ³ ̄)づ

om nom nom

Screw the rules, i have money!

Kategori: Klädur

Fast alltså, jag har tänkt köpa en väska via UrbanOutfitters.com för 49 dollar.
Nu är bara problemet att om jag bara köper den så blir frakten på 40 och totalsumman är 89 dollar.
Om min vän Elin, som jag ska tågluffa med nästa år (därför jag ska köpa väskan ;D), bestämmer sig för att köpa en likadan så kan vi beställa samtidigt så frakten blir gratis och vi betalar endast för väskorna, alltså bara 98 dollar.
Jag orkar inte vänta med att beställa, för det vore lite mindre kul om de tog slut innan, men Elin är inte precis en pengaslösare (förutom den gången vi shoppade, herregud! Hehe) och vill leta efter en lite billigare väska.
Om ändå Urbanoutfitters kunde bli lite schysstare med fraktkostnaden.


Edit:
Kollade med en valutaomvandlare och 49 dollar är tydligen betydligt mycket mindre SEK än vad jag & Elin trodde, så jag tror jag hade lyckats övertala henne om att köpa den också. ;D Hehehe

Mentor-Maria VS Mentor-Micke

Kategori: Bakerier

Utmanade ödet i skolbageriet denna underbara dag! Tog fram recept på två wienerdegar, det ena fick vi av vår förra mentor (Maria) och det andra har vår nya mentor (Micke) släpat dit.
Så, jag bestämde mig för att köra ihop båda samtidigt och min lärare trodde inte jag skulle klara av det! Men han fick nog hålla i sig i nånting för att inte trilla och slå sig av förvåning när han såg hur snygga mina spandauer och åttor blev. ;)
Det ska ju tydligen vara svårt att få en fin wienerdeg, så jag antog att min lärare skulle ha rätt i vad han sa. "Du har nog tagit vatten över huvudet". Jag har ju gjort det förr, men då har det gått åt helvete såklart, och då har jag faktiskt arbetat med en klasskamrat.
Antar att jag arbetar bäst ensam, haha.
Han gav mig tummen upp och MVG. Så jag är väldigt, väldigt nöjd. :D