(づ ̄ ³ ̄)づ

om nom nom

Grisögon och blodiga bollar

Kategori: Personligt

Har sovit över hos min vän Laura inatt.
Vi såg på Cast away, en film där Tom Hanks leker Survivor och förlorar sin enda vän Wilson. Det är faktiskt väldigt sorgligt! ;c
Har grisögon pga det och lite annat som har hänt, men tänker inte gå in på detaljer.
Har hursomhelst tackat ja till att vara reserv till båda biblioteksutbildningarna jag sökt i våras. Det känns både bra och dåligt. för tänk om jag kommer in. Det känns dåligt för då måste jag hitta ett hem snabbt och jag måste lämna alla mina vänner hemma i Sörmland. Och det känns bra för då får jag göra det jag vill istället för att sitta hemma och vara arbetslös, right?
Right.

Depression på ingång

Kategori: Personligt

Mitt liv just nu Jag vill att alla jag tycker om slutar bo så jävla långt ifrån mig (!!) så man kan ha någon att vara med alltid. Nu är jag forever doomed till att sitta inne i min lägenhet, ensam och eländig, för att jag inte vill gå ut med min sambo som förmodligen klär sig så fult som möjligt för att slippa sola och glassa med mig..
Och sen har jag inga som helst planer till hösten, som alla andra har. Jag sökte ju utbildningar som skulle betyda flytt om jag kom in. Nu är det så att jag har hamnat i reservlistan, och min sambo tycker att det skulle vara taskigt om jag tackar ja och kommer in. Men, jaha. Borde jag bara skita i det?
Jag har ingenting att göra! Risken finns att jag kommer dö av för lite sällskap och hobbies. Jag livnär mig liksom på sol och mina vänners energi.

Update.
Har diskat. Sitter och äter chips nu i brist på liv. Depp depp.

Produktivitet eller nåt

Kategori: Allmänt



 
Har idag både hunnit göra tre fula scrapbookiga kort och lagat världens godaste käk på matrester!